گوگل به مناسبت صد و هجدهمین سالگرد تولد کاشف ویتامین ث، لوگوی خود را که در آن از مرکبات استفاده شده، در صفحه اول خود قرار داد.
به گزارش ایتنا به نقل از ویکیپدیا، ویتامین ث که به نامهای ویتامین C و
اسید اسکوربیک نیز خوانده میشود، یکی از مهمترین آنتیاکسیدانها به شمار
میرود و در واکنشهای شیمیایی بدن، یک حملکننده الکترون است.
«آلبرت سنت گیورگیی» بیوشیمیست مجارستانی، در سال ۱۹۲۷ مولکول اسید اسکوربیک را از کلم، پرتقال و فلفل سبز جدا کرد.
در
قرن نوزدهم و در جریان مبتلا شدن بسیاری از دریانوردان به بیماری اسکروی،
این دریانوردان چاره کار را در مصرف مرکبات دیدند و بالاخره در سال ۱۹۲۸،
ویتامین ث در میوه پرتقال کشف شد.
سرانجام در سال ۱۹۳۲، چارلز گلن کینگ، محقق آمریکایی، ارتباط میان اسید اسکوربیک (ویتامین ث) و بیماری اسکروی را شناسایی نمود.
گوگل به مناسب تولد این دانشمند، لوگوی خود را با مرکبات تزئین کرده است.